suomeksi | in English

ETUSIVUPALVELUTOTA YHTEYTTÄLINKIT

Käännökset

ELSA Kielipalvelut on erikoistunut suomi-englanti ja englanti-suomi käännöksiin. Tekstit voidaan kääntää joko britti- tai amerikanenglanniksi asiakkaiden toiveiden tai tekstin kohderyhmän mukaan.

Lisäksi asiakkaillamme on tarvittaessa käytettävissä myös muiden kielten käännöspalveluja, mm. ruotsi, venäjä, saksa ja kiina. Näin erilaisten tekstisisältöjen käännökset voi saada tarvittaville kielille nopeasti, tehokkaasti ja asiantuntevasti.

Yksi yrityksen perusarvoista, hyvä tavoitettavuus, mahdollistaa tarvittaessa tiiviin yhteistyön ja takaa sen, että käännöstilauksiin ja -tiedusteluihin reagoidaan nopeasti ja kiireellisemmätkin käännökset onnistuvat vaivattomasti. Toimittamiimme käännöksiin voi aina pyytää myös syntyperäisen kielenpuhujan suorittaman oikoluvun ja asiantuntijamme avustavat tarvittaessa lopullisen tekstin viimeistelyssä.

Globaalissa maailmassa ja monikulttuurisessa yhteiskunnassamme on yhä tärkeämpää pyrkiä tavoittamaan asiakkaat ja yhteistyökumppanit usealla eri kielellä. Esimerkiksi kansainvälistyvät ja laajempaa asiakaskuntaa tavoittelevat yritykset ja yhteisöt kohtaavat usein tarpeen kääntää tiedotus- ja markkinointimateriaalia tai vaikkapa verkkosivuja vieraille kielille. Tähän tarpeeseen vastaavat parhaiten asiantuntevat ja ammattitaitoiset kääntäjät, joilla on sekä kielitaitoa että kokemusta erilaisista käännöstöistä.

Ota yhteyttä, jos haluat kysyä lisää kielivalikoimastamme, pyytää tarjouksen tai tilata käännöksen!

ELSA Kielipalvelut
Suunnistajantie 13 C 17
70200 Kuopio
Puh. 045 318 9701
satu.heikkinen [at] elsakielipalvelut.fi